Екипът на СТЕЛАНА е на Вашите услуги, за да Ви предостави качествена преводаческа услуга, съобразена със ситуацията и отговаряща на нуждите Ви.

Дългогодишният ни опит

в сферата на езиковите преводи, заверките и легализациите ни е научил, че всяка ситуация е индивидуална. Съответно – всеки наш клиент. Отлично знаем, че при възникване на нужда от превод или легализация, много от хората имат въпроси и съмнения. Не са запознати с приложимите към момента процедури и изисквания. Точно тук идва нашата роля. Свържете се с нас, за да получите разяснение на всеки въпрос, който Ви интересува или съвет, в случай на неяснота.

Причините, поради които

може да Ви се наложи да ползвате услуга на преводаческа агенция, могат да бъдат много. Пътуване в чужбина, работа в друга държава, официални документи, нуждаещи се от заверка, предстоящо обучение, възникнала необходимост от официален документ, който да се представи в държава, различна от родината Ви? Дори и да не виждате Вашият случай, описан тук, просто се свържете с нас!

Екипът ни е отлично запознат с всяка процедура, която трябва да бъде спазена, както и с всички придружаващи изисквания на заверяващите институции. За да получите отговор на възникнали въпроси и бърза услуга на отлична цена, СТЕЛАНА е точното място за Вас.


Започни днес
Бързо, лесно и на достъпна цена!


Поискай оферта